Go Back

One pot pasta med hvite bønner

Sunn, rask og næringsrik hverdagsmiddag laget på under 30 minutter
Course: middag
Keyword: enkel, hverdagsmiddag, rask, sunn, vegetar
Servings: 2
Calories: 420kcal

Ingredients

  • 230 gram hvite bønner 1 boks, drenert vekt
  • 400 gram hakket tomat 1 boks
  • 1 gulerot
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 dl buljong
  • 1 dl kesam
  • 100 gram pastarør tørr vekt
  • 1 rød paprika
  • 2 dl sopp
  • 2 ts garam masala
  • 1 ts paprika
  • 1 ts svart pepper
  • 2 ts salt
  • 1 ss olje

Instructions

  • Skjær sopp, paprika og gulrot i biter og ha i en stor gryte. Surr sammen med olje og krydder til grønnsakene er myke og blanke.
  • Tilsett bønnene og la det surre litt til før du har i buljong og tomater.
  • Ha i pastarørerene, sett på lokk og la det koke i ca 15 minutter.
  • Rør jevnlig og spe på med mer vann om nødvendig.
  • Når pastaen er gjennomkokt, er retten ferdig. Rør inn kesam og smak til med salt og pepper.
  • Topp med raspet parmesan om ønskelig.