One pot pasta med hvite bønner
Sunn, rask og næringsrik hverdagsmiddag laget på under 30 minutter
Course: middag
Keyword: enkel, hverdagsmiddag, rask, sunn, vegetar
Servings: 2
Calories: 420kcal
- 230 gram hvite bønner 1 boks, drenert vekt
- 400 gram hakket tomat 1 boks
- 1 gulerot
- 1 fedd hvitløk
- 1 dl buljong
- 1 dl kesam
- 100 gram pastarør tørr vekt
- 1 rød paprika
- 2 dl sopp
- 2 ts garam masala
- 1 ts paprika
- 1 ts svart pepper
- 2 ts salt
- 1 ss olje
Skjær sopp, paprika og gulrot i biter og ha i en stor gryte. Surr sammen med olje og krydder til grønnsakene er myke og blanke.
Tilsett bønnene og la det surre litt til før du har i buljong og tomater.
Ha i pastarørerene, sett på lokk og la det koke i ca 15 minutter.
Rør jevnlig og spe på med mer vann om nødvendig.
Når pastaen er gjennomkokt, er retten ferdig. Rør inn kesam og smak til med salt og pepper.
Topp med raspet parmesan om ønskelig.