Bland alle ingrediensene til marinaden i en stor bolle sammen med kyllingen. Dekk til og sett kaldt i minst 30 minutter, men gjerne natten over
Smelt smør i en kasserolle over medium varme. Tilsett kylling, 3-4 biter av gangen, pass på å ikke ha for mange i gyta på likt. Stek lett i omtrent 3 minytter på hver side. Ha den stekte kyllingen i en skål og sett til sides. Den skal kokes ferdig i sausen etterpå
Ha mer smør i gryta (i den samme du nettopp stekte kyllingen i). Ha i hakket løk, hvitløk og fersk ingefær og fres lett
Tilsett 1 dl vann og gi det et raskt oppkok før du har blandingen over i en blender. Kjør på høy hastighet til en glatt puree
Ha kyllingen tilbake i gryta sammen med alt krydderet
Tilsett løk pureen, yoghurt, kokosmelk og tomatpuree. La det hele småkoke til kyllingen er gjennomstekt
Server med kokt blomkål og cashew nøtter