Go Back

Thai grønn kylling curry

Course: middag
Keyword: kylling, rask
Servings: 2

Ingredients

  • 250 kyllingfilet
  • 1 ts chilimix
  • 1 ts salt
  • 1 ts peppermix
  • 1 lime skvist
  • 1 grønn paprika
  • 1 gul løk
  • 150 g brekkbønner
  • 1,5 dl kokosmelk
  • 1 dl vann
  • 1 ss grønn karripasta
  • 1 fedd hvitløk

Instructions

  • Skjær kylling i store biter. Ha litt smør i en høykantet panne, og sett platen på høy varme
  • Krydre kyllingen med pepper og chilli mix ,og brun den lett på begge sider. Det skal ikke være noen synlige rå områder igjen
  • Tilsett presset hvitløk og limejuice i panna, og bland godt sammen under videre steking
  • Skjær paprika og løk i strimler, og del brekkbønner i mindre biter
  • Skru ned platen til middels varme og tilsett grønnsakene. Krydre med salt og pepper, og stek til løken er gylden
  • Ha i vann og karripasta og la det småkoke videre til væsken begynner å fordampe. Rør en gang i blant for at maten ikke skal sette seg fast
  • Tilsett kokosmelk og la det putre videre til kyllingen er mør og du har en tykkere saus
  • Server som den er, eller med ris som tilbehør