Bland sammen alle ingrediensene til kjøttkaker i en bolle
Jobb deigen godt sammen, og form til åtte kjøttkaker
Skjær grønnsakene i båter. Pass på at alle er omtrent like i størrelse slik at de steker likt
Legg grønnsakene på et stekebrett, og ha på olje og krydder. Bland gjerne sammen med handene, og spre de så utover stekebrettet
Bakes ved 180 grader til grlnnsakene er møre, omtrent 40 minutter. Rør om på grønnsakene underveis for et jevnt resultat
Stek kjøttkakene i en stekepanne til de er gjennomstekte
Skjær sopp i skiver og løk i tynne strimler
Fres løken blank, og tilsett så sopp, hvitløk, salt og pepper
Tilsett så hvitvinseddikk, og fres videre i ca 1 minutt
Tilsett vann, litt av gangen, og la de trekke inn mellom hver gang
Ha så i kesam, rør godt og la det småputre til en tykk saus