Go Back

Tomatiserte kjøttboller med penne og squash

Course: middag
Keyword: enkel, hverdagsmiddag, pasta
Servings: 4

Ingredients

  • 400 g karbonededeig
  • 100 g fullkornspenne tørr vekt (2,5 dl)
  • 400 g hakkede tomater 1 boks
  • 1 dl buljong
  • 1 fedd hvitløk presses
  • 1 stk rødløk liten
  • 2 dl squash strimlet
  • 1 ts chillimix

Instructions

  • Form små kjøttboller av karbonadedeigen
  • Ha de i en stor gryte med litt olje, og stek til de er brune på alle sider
  • Tilsett løk og hvitløk, og ha på chillimix krydder
  • Ha i tomatene, og la det småkoke i et par minutter
  • Tilsett buljing og pasta, og la det koke videre under lokk i ca 15 minutter, til pastaen er kokt. Rør om underveis for å unngå at sausen setter seg fast i gryta
  • Smak til med salt og pepper, og server med strimlet squash. Jeg brukte potetskrelleren for å få tynne strimler, men dersom du har kan du også bruke en spiralizer