Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Cæsarsalat med kylling, bacon og parmesan
Course:
middag
Keyword:
enkel, kylling, rask
Servings:
2
Ingredients
250
g
kyllingfilet
1
stk
hjerte eller romano salat
6-8
cherrytomater
1
liten
rødløk
100
g
bacon
50
g
parmesan
Lettere Cæsardressing
2
ss
lettmajones
1
ss
yoghurt naturell
1/2
lime
skvist
1
ts
worchester saus
1
ts
salt
1
ts
pepper
1
ts
cajenne
valgfritt
Instructions
Skjær bacon i terninger, og stek det til det er sprøtt. Legg over på et tørkepapir for å la fettet renne av
Stek kyllingfilet i den samme panne. Ha på salt og pepper, og stek et par minutter på hver side, til kyllingen er gjennomstekt
Riv romanosalaten i små biter og ha den i to serveringstallerkener
Skær tomater i to og løk i strimler, og ha over salaten
Fordel kylling og bacon i tallerkenene, og topp med revet parmesan og dressing