Go Back

Cæsarsalat med kylling, bacon og parmesan

Course: middag
Keyword: enkel, kylling, rask
Servings: 2

Ingredients

  • 250 g kyllingfilet
  • 1 stk hjerte eller romano salat
  • 6-8 cherrytomater
  • 1 liten rødløk
  • 100 g bacon
  • 50 g parmesan

Lettere Cæsardressing

  • 2 ss lettmajones
  • 1 ss yoghurt naturell
  • 1/2 lime skvist
  • 1 ts worchester saus
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts cajenne valgfritt

Instructions

  • Skjær bacon i terninger, og stek det til det er sprøtt. Legg over på et tørkepapir for å la fettet renne av
  • Stek kyllingfilet i den samme panne. Ha på salt og pepper, og stek et par minutter på hver side, til kyllingen er gjennomstekt
  • Riv romanosalaten i små biter og ha den i to serveringstallerkener
  • Skær tomater i to og løk i strimler, og ha over salaten
  • Fordel kylling og bacon i tallerkenene, og topp med revet parmesan og dressing