Go Back

Protein Brownie

Sunn og proteinrik brownie som kan gjøres vegansk ved å bytte ut egg med Vegan Egg
Course: Snack
Keyword: proteinrik, sunn

Ingredients

  • 50 g peanutmel
  • 4 ss havregryn
  • 1 ts natron
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ss sirup toppet skje, gjerne lønnesirup eller agave
  • 1 egg
  • 230 g hvite bønner 1 boks, vekten er drenert vekt
  • 1 ss karamelsirup kaffesirup, kan droppes

Instructions

  • Forvarm ovenen til 180 grader, og legg bakepapir i en kakeform på ca 25*30 cm
  • Ha alle ingrediensene i en blender. Kjør på medium hastighet til en jevn røre. Den skal være ganske tykk.
  • Nå kan du eventuelt ha i 50 gram hakket, mørk sjokolade. Ha røra i kakeformen og sett inn i ovnen i omtrent 30 minutter. Sjekk gjerne med en kniv i midten at kaken er gjennomstekt.
  • Vent med å dele opp kaken til den er avkjølt da den lett faller i fra hverandre når den er varm. Oppbevar kakestykkene i en tett boks og finn dem frem når du har lyst på noe godt.

Notes

Dette er en kaloririk oppskrift så du vil ikke spise mer enn 1-2 stykker av gangen.