Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Grove pestosnurrer
Nydelige, grove snurrer med fyll
Course:
Bread, rolls and pastry
Keyword:
gjærbakst, lunch, vegetar
Ingredients
Deig
25
g
gjær
2
ss
olje
3
dl
vann
3,5
dl
fullkornsmel
3,5
dl
hvetemel
2
ts
salt
Fyll
1/5
glass
pesto
2
dl
ost
revet
1
dl
sorte oliven
skjært i skiver
Instructions
Deig
Bland sammen de tørre ingrediensene og hell i fingerlunkent vann og olje. Rør godt sammen, og elt til en luftig og smidig deig
La deigen være litt klissete, men bruk mer mel når du skal kjevle ut. Dekk til deigen, og la heve til dobbel størrelse
Kjevle ut den feridsghevede deigen til en rektangel
Smør på godt med pesto, og dryss over raspet ost og oliven. Rull deigen stramt sammen slik som kanelboller
Skjær den så i passelige skiver og legg dem på et stekebrett med skjæreflaten ned. Stek ved 220 grader i ca 12 minutter