Go Back

Grove pestosnurrer

Nydelige, grove snurrer med fyll
Course: Bread, rolls and pastry
Keyword: gjærbakst, lunch, vegetar

Ingredients

Deig

  • 25 g gjær
  • 2 ss olje
  • 3 dl vann
  • 3,5 dl fullkornsmel
  • 3,5 dl hvetemel
  • 2 ts salt

Fyll

  • 1/5 glass pesto
  • 2 dl ost revet
  • 1 dl sorte oliven skjært i skiver

Instructions

Deig

  • Bland sammen de tørre ingrediensene og hell i fingerlunkent vann og olje. Rør godt sammen, og elt til en luftig og smidig deig
  • La deigen være litt klissete, men bruk mer mel når du skal kjevle ut. Dekk til deigen, og la heve til dobbel størrelse
  • Kjevle ut den feridsghevede deigen til en rektangel
  • Smør på godt med pesto, og dryss over raspet ost og oliven. Rull deigen stramt sammen slik som kanelboller
  • Skjær den så i passelige skiver og legg dem på et stekebrett med skjæreflaten ned. Stek ved 220 grader i ca 12 minutter