Go Back
Print Recipe
5 from 3 votes

Kylling i kokos og karrisaus

Course: middag
Keyword: kylling, rask
Servings: 2

Ingredients

  • 250 kyllingfilet
  • 1 ts chilimix
  • 1 ts salt
  • 1 ts peppermix
  • 1 lime skvist
  • 2 tomater
  • 1 gulrot
  • 1 rødløk
  • 150 g brokkoli
  • 1,5 dl kokosmelk
  • 1 dl vann
  • 1 ss rød karripasta
  • 1 fedd hvitløk

Instructions

  • Skjær kylling i store biter. Ha litt smør i en høykantet panne, og sett platen på høy varme
  • Krydre kyllingen med pepper og chilli mix ,og brun den lett på begge sider. Det skal ikke være noen synlige rå områder igjen
  • Tilsett presset hvitløk og limejuice i panna, og bland godt sammen under videre steking
  • Skjær tomat i terninger, løk og gulrot i skiver og brokkoli i buketter
  • Skru ned platen til middels varme og tilsett tomatene. La det putre til tomatene begynner å bli myke og blanke
  • Tilsett resten av grønnsakene, salt og pepper, og stek videre til løken er gylden
  • Ha i vann og karripasta og la det småkoke videre til væsken begynner å fordampe. Rør en gang i blant for at maten ikke skal sette seg fast
  • Tilsett kokosmelk og la det putre videre til kyllingen er mør og du har en tykkere saus
  • Server som den er, eller med ris eller nanbrød