Go Back

Asiatisk biff med stekte nudler

Servings: 2

Ingredients

  • 300 g biff ytrefilet eller flatbiff
  • 60 g eggnudler en firkant i en pakke med fire
  • 1 rød paprika
  • 1/2 squash
  • 1 boks minimais
  • 1 chilli
  • 1 rødløk
  • 1 ss rårevet ingefær
  • 1 fedd hvitløk

Saus

  • 1 ss sesamolje
  • 2 ss rødvins balsamico eddikk
  • 1 ss lime

Instructions

  • Smelt smør i en stekepanne på høy varme. Ha i biffen, og stek den raskt på begge sider. Skru ned varmen og la biffen steke videre til ønsket kjernetemperatur
  • Sett på en gryte med vann, og kok nudler etter anvisning på pakka
  • Skjær alle grønnsakene i strimler, og stek dem på høy varme i en wok eller stekepanne
  • Tilsett rårevet ingefær, finhakket chilli og presset hvitløk
  • Ha de ferdigkokte nudlene i woken og hell over sausen. Bland godt sammen og la det hele småfrese sammen i et par minutter
  • Fordel wokblandingen i to dype skåler. Skjær biffene i tynne skiver og legg på toppen. dryss over sesamfrø og smak til med salt og pepper