Go Back

Lun kylling i kremet soppsaus

Course: middag
Keyword: hverdagsmiddag, kylling
Servings: 2

Ingredients

  • 250 g kyllingfilet
  • 1/2 sellerirot
  • 3 stk gulrot
  • 200 g sopp
  • 1 gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ts krydderurter
  • 2 ts salt
  • 2 ts chillimix
  • 3 dl buljong
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 dl creme fraiche
  • 3 dl spinat
  • 50 g parmesan

Instructions

  • Krydre kyllingfiletene med urtekrydder og stek et par minutter på hver side
  • Skjær gulrot og sellerirot i tykke skiver og løk og sopp i strimler
  • Sett kyllingfileten til sides. Ha grønnsakene i panna sammen med hvitløk og krydder
  • Fres til løken er blank, og tilsett så buljong. La det småkoke under lokk i 5 minutter
  • Ha kyllingen tilbake i panna, sett på lokk og la det koke videre i 5 minutter
  • Tilsett creme fraiche og spinat og la det koke videre til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene møre
  • Rør til sist inn parmesan, og smak til med mer salt og pepper