Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Lun kylling i kremet soppsaus
Course:
middag
Keyword:
hverdagsmiddag, kylling
Servings:
2
Ingredients
250
g
kyllingfilet
1/2
sellerirot
3
stk
gulrot
200
g
sopp
1
gul løk
2
fedd
hvitløk
2
ts
krydderurter
2
ts
salt
2
ts
chillimix
3
dl
buljong
2
ss
hvitvinseddik
1
dl
creme fraiche
3
dl
spinat
50
g
parmesan
Instructions
Krydre kyllingfiletene med urtekrydder og stek et par minutter på hver side
Skjær gulrot og sellerirot i tykke skiver og løk og sopp i strimler
Sett kyllingfileten til sides. Ha grønnsakene i panna sammen med hvitløk og krydder
Fres til løken er blank, og tilsett så buljong. La det småkoke under lokk i 5 minutter
Ha kyllingen tilbake i panna, sett på lokk og la det koke videre i 5 minutter
Tilsett creme fraiche og spinat og la det koke videre til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene møre
Rør til sist inn parmesan, og smak til med mer salt og pepper