Med stengte treningssenter over hele landet, så har sesongen for å trene utendørs startet tidlig for de fleste av oss.

Mange som aldri har trent hjemme eller utendørs før, finner seg i en posisjon hvor det er det ensete alternativet. Og andre igjen har kanskje ekstra mye fritid nå, og benytter muligheten til å finne de gode treningsvanene. Personlig så mener jeg at i en tid som dette, så er det desto viktigere å holde seg i aktivitet og ta vare på seg selv. Og jeg ønsker å bidra til å holde motivasjonen oppe hos dere alle. Så her kommer tre forskjellige, utstyrsfrie økter dere kan utføre utendørs.

Spenstig benøkt :

A1) Sumo knebøy 15*3

A2) Knebøy med hopp10*3

B1) Ett bens markløft 12*3

B2) Hoppende utfall 10*3 (på hvert ben)

C1) Step up til benk 15*3

C2) Spensthopp til benk 10*3


Intens overkroppsøkt:

Pushup til benk 10*3

10 Burpees

Dips til benk 15*3

10 Burpees

Dynamisk planke 10*3

10 Burpees

Renegade Row 10*3

10 Burbees

Les også, Slik setter du sammen din egen treningsøktØnsker du mer inspirasjon til hjemme og utendørstrening, så kan du bli med i Facebook gruppa mi For oss som trener hjemme. Dette er en gratis, lukket gruppe for alle som ønsker tips og inspirasjon til utstyrsfri trening.

Bakkesprint og utendørs styrkeøkt:

Finn en passende bratt og lang bakke (for ditt nivå) og utfør denne økta

Bakkesprint (løp opp hele bakken i raskt tempo)

Utfør 20 knebøy på toppen

Bakkesprint

Utfør 12 pushup på toppen

Bakkesprint

Utfør 20 spensthopp på toppen

Bakkesprint

Utfør 20 knebøy på toppen

Pausen i denne økte blir å gå rolig ned bakken mellom hvert sett. Her kan du både legge på eller fjerne runder, tilpass til ditt nivå. Har du valgt en lang og bratt bakke, så er det kanskje ikke mange rundene du klarer, men har du valgt en kortere så klarer du flere.