Jeg vet ikke med deg, men jeg nyter livet best når jeg vet at jeg også har lagt inn litt innsats.


Solsenga frister mer om jeg først har gitt kroppen min aktivitet, og isen smaker bedre når jeg ikke spiser den hver dag.

Å nyte sommeren er viktig, men det er vel så viktig å opprettholde helsa imens man nyter. Det kan du gjøre dersom du opprettholder sommertrening. Kan du tenke deg en bedre følelse enn å ta fatt på høsten i din beste form med massevis av overskudd og så fit som du noengang har vært før?

Jeg vet at det kan være vanskelig å holde motivasjonen oppe gjennom sommeren, og det er ikke lett å finne tid til trening mellom ferier, båtturer og med barn som har sommerferie. Derfor har jeg lagt opp til online sommertrening bestående av korte, men intensive 15 minutters treningsøkter. Disse deler jeg i GRATIS gruppen The Healthy Summer Fit på Facebook.

Her får du også en ukentlig aktivitetskalender, inspirasjon til sunn sommermat, oppskrifter og mye mer. Vi startet Mandag den 22 Jun og holder på i 8 uker fremover, men du kan bli med akkurat når du vil!

For å bli med så må du:

Slik er The Healthy Summer Fit lagt opp

Alt innholdet blir postet i en lukket Facebook gruppe. Hver søndag blir ukas aktivitetsplan lagt ut, og treningsvideoer blir lagt ut på morgenen den dagen de skal utføres. Jeg er innom hver dag for å minne deg på dagens aktivitet og oppfordre deg til å dele fra dagens treningsøkt. Slik blir det vanskeligere for deg å skippe planlagt aktivitet. Det er også motiverende å se at andre også er med på det samme og utfører treningsøktene.

Les også; Tre økter du kan gjøre utendørs

Jeg er ikke en coach som lar deg melde deg på, for så å glemme dere ut! Jeg vil at dere skal få resultater, og jeg vil at dere skal gjennomføre. Så jeg er med dere hele veien for å gi deg påminnelser, motivasjon og for å heie deg frem til mål.

I tillegg til treningsøkter og aktivitet, så får du også inspirasjon til sunn sommermat, og flere spennende oppskrifter. Med andre ord, alt du trenger for en sunn å sprek sommer.

Så hva venter du på? Meld deg på NÅ og gå din sprekeste sommer EVER i møte.

😊 Helene