Har du liten tid til trening i sommer? Prøv denne 15 minutters utstyrsfrie økten som både trener magen og brenner fett.


Dette er treningsøkten som medlemmene i The Healthy Summer Fit fikk på planen sin i dag. En intensiv mage økt som også brenner fett. Med kun kroppsvekt som belastning så kan denne treningsøkten gjøres akkurat hvor som helst. Som alle treningsøktene i The Healthy Summer Fit, så er denne mage økta en AMRAP på 15 minutter.

Vet du ikke hva en AMRAP er? Les her for å finne ut av det, og få svarene på hva AMRAp og andre HIIT økter er.

Øvelsene 1 og 3 i denne økta vil du kjenne best i de rette magemusklene, i mens øvelse nummer 2 fokuserer på de dype, stabiliserende magemusklene. Du jobber også med skulder og bryst i øvelse nummer to.

Mage økten gjennomføres slik;

Sett en timer på 15 minutter. Start med øvelse 1 og gjennomfør 8 repetisjoner. Gå videre til øvelse 2 helt uten pause, og gjennomfør 8 repetisjoner av denne. Gjenta med øvelse 3, og ta så en kort pause før du starter på nytt. Målet er å gjennomføre så mange runder som mulig på 15 minutter.

Er du relativt ny på trening, så vil jeg anbefale å ta 60 sekunder pause mellom hvert sett. Begynner du med for korte pauser mellom settene så kan det bli tungt og vanskelig å gjennomføre. Hold heller litt igjen, og så kan du gi alt de siste rundene. Er du vant med denne måten å trene på, så kan du med fordel kutte pausene ned til 20-30 sekund.