For noen så går sommeren nå mot slutten, i mens andre fremdeles har et par uker igjen med ferie. Om du enda er i ferie trenings modus, så er denne økten til deg!

Denne bein og rumpe økten er satt sammen av fire forskjellige øvelser, alle med ulikt fokus. En øvelse fokuserer mest på fremside lår og en er en ett beins øvelse med fokus stabiliserende muskulatur. Det er en øvelse med fokus på bakside lår, og en eksplosiv øvelse. Alle øvelsene jobber også aktivt med rumpemusklene.

Mer om rumpetrening kan du lese her; Derfor er det viktig å trene rumpa + treningsprogram

Slik gjennomfører du bein og rumpe økta

Øvelsene i denne treningsøkta består av;

Sumo knebøy – 15 repetisjoner

Froskehopp – 10 repetisjoner

Bulgarsk Splittbøy – 15 repetisjoner (på hvert bein)

Froskehopp – 10repetisjoner

Glute Bridge – 15 repetisjoner 

Sett en timer på ønsket antall minutter, for eksempel 15 minutter, og gjennomfør så mange runder som du klarer på denne tiden.

Denne treningsøkten gir deg garantert melkesyre, selv uten ekstra belastning. Men dersom du har tilgang til utstyr, kan du gjerne bruke vekter på disse øvelsene. Både manualer og kettlebells fungerer godt på denne økten.

Jeg vil gjerne se deg trene denne økta! Du kan tagge meg på Instagram på @helenebennett.no, eller bruke hashtaggen #thehealthyfit. Ved å følge denne taggen så kan du også komme i kontakt med andre likesinnede. Her kan du dele både fremgang og utfordringer, eller bli inspirert til en sporty livsstil.