Har du bestemt deg for at 2021 er året da du endelig skal få inn rutiner på trening og kosthold? Da anbefaler jeg deg å lese videre.

Medlemsskap i The Healthy Fit

The Healthy Fit er et nettbasert medlemsskap for trening og kosthold. I medlemskapet så får du tilgang til flere forskjellige treningsprogram, samt ukentlige kostholdsplaner. Treningsprogrammene passer både for nybegynnere og for deg som har litt mer erfaring med trening. Ved hjelp av gode verktøy så vil du også lære hvordan du selv kan tilpasse programmene til deg selv. Hvert treningsprogram har en varighet på 6-9 uker, og det blir oppdatert med nye treningsfaser og/eller programmer hver 6-9 uke.

Om du ønsker variasjon, trenger inspirasjon til ferietrening eller ønsker å trene mer enn treningsøktene programmet består av, så finner du en treningsbank med mange gøye «quick fix» økter.

Hvem passer the Healthy Fit for?

The Healthy Fit passer for de aller fleste som ønsker en sunn og sprek livsstil. Ønsker du å stramme opp, holde deg i generelt god form, gå opp eller ned 0-10 kg, eller bygge muskelmasse på de rette plassene? Da er medlemsportalen akkurat det du trenger. Kan du svare ja på minst 3 av punktene under? Da er også medlemsportalen midt i blinken for deg!

  • Er du lei av dietter, jojo slanking og strenge kostholdsplaner?
  • Trener du av og på eller av og til, men er klar for kontinuitet og resultater?
  • Er du helt ny på trening, og vet ikke helt hvor du skal begynne?
  • Ønsker du å bruke mindre tid på å tenke på hva du skal spise og trene, uten at det går på bekostning av resultatene? 
  • Er du lei av å kaste bort verdifull tid på ting som ikke virker?
  • Trenger du raske, men effektive treningsøkter som kan gjøres hvor som helst?
  • Vil du bli sterk, stram og få en slankere siluett?
  • Ønsker du å våkne opp full av energi, glede og pågangsmot?

Dette trenger du av utstyr for å være med

Programmene er per i dag lagt opp til å trenes hjemme ved hjelp av manualer. For å få mest ut av programmene så vil jeg derfor sterkt anbefale og gå til innkjøp ev et sett justerbare manualer. Det er fullt mulig å erstatte manualene med f.eks en kettlebell, men du sparer fort tid dersom du har to vekter og kan trene begge armer på likt.

Annet utstyr som er nødvendig er en stepkasse, et lavt bord, en stol eller lignende. De aller fleste har noe som kan brukes hjemme, men det er også mulig å tilpasse øvelsene dersom du ikke finner noe passende. En treningsmatte er også å anbefale. Flere av mageøvelsene kan være ubehagelig å gjøre på et hardt gulv.

Det er også fullt mulig å følge dette programmet på et treningssenter. Fordelen da er at du har mange vekter å velge i, og kan tilpasse belastingen bedre.

Slik er treningsprogrammene lagt opp

Alle treningsprogrammene er lagt opp til tre ukentlige fullkropps økter, med en ukentlig bonus økt. Fokus er styrketrening for mage, rumpe og lår, men det betyr ikke at vi bare jobber med disse muskelgruppene. Du er ikke sterkere enn ditt svakeste ledd, så det er helt nødvendig at du styrker opp hele kroppen for å få gode resultater og for å holde deg skadefri.

Hver styrkeøkt inneholder derfor øvelser for rumpe, bein, mage og overkropp. Her er det enten øvelser for bryst og triceps, rygg og biceps eller skuldre. Det er flere øvelser for underkropp og mage enn overkropp, men armer og overkropp får også kjørt seg i mange av mage og beinøvelsene.

Styrkeøktene inneholder momenter som balanse, stabilitet og spenst, og jeg viser deg flere metoder for å øke belastningen uten å øke vektene. Du kan også benytte deg av øvelsesbanken for å bytte ut øvelser etter ønske og behov, så programmene kan tilpasses og skreddersys deg og dine behov.

The Healthy Fit kosthold og måltidsplaner

I The Healthy Fit får du en ny kostholdsplan hver uke. Kostholdsplanene er basert på næringsrik mat laget fra rene råvarer, ikke pulver og helsekostprodukter. Måltidene er satt sammen av gode kilder til fett, proteiner og karbohydrater og vi jobber med mengde fremfor kaloritelling. Jeg viser deg hvor mye du skal spise basert på din målsetting og ditt aktivitetsnivå, men vi jobber ikke detaljert med kalorier.

Du får også tilgang til en måltidsbase med porsjonsstørrelse av næringskildene. Denne fungerer både som bytteliste, og som verktøy du kan bruke for å lage dine egne retter helt fra bunnen av. Det er lagt opp til tre daglige hovedmåltider og ett mellommåltid. Jeg viser deg hvordan du enkelt kan omfordele dette på ønsket antall måltider dersom du ønsker.


Slik melder du deg på

Påmeldingen til The Healhty Fit er kun åpen et par ganger i løpet av hvert år. Dette er fordi at jeg skal ha kapasitet til å følge opp nye kunder som melder seg på. Påmeldingen blir annonsert en uke i forveien i mine sosiale medier kanaler. Du finner meg på Instagram under @helenebennett.no og @thehealthyfit og på Facebook .

Påmeldingslinken finner du alltid på forsiden av nettsiden min på «Bli Medlem» knappen, men linken er stengt når programmet ikke er åpent. Denne tar deg til et betalingsvindu hvor du legger inn ditt betalingskort. Medlemskapet er løpende, det vil si at du blir trukket et fast beløp hver måned. Men det er ingen bindingstid, så du kan si opp akkurat når du ønsker. Kanskje det passer bedre for deg å bare være medlem i perioder du har behov for ekstra oppfølging? Det er helt greit!

Påmeldingen for denne gang åpner Mandag 25.01-2121, og du kan melde deg på her: Meld deg på her. Har du spørsmål om opplegget så kan du kontakte meg gjennom alle mine kanaler.